195/60R15 GOODRIDE SW601  DOT09

195/60R15 GOODRIDE SW601 DOT09

Broj artikla: s-030768
(Napišite mišljenje)

bruto 21 €

neto 14 €

bruto 18


6 meseci
3-14 dana
1

Zastarelo

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi robe, molimo vas da nas kontaktirate na sledeći broj telefona: +361/289-0042 ili ukoliko želite da vas pozovemo kliknite ovde: Visszahívás kérése
U slučaju kupnje količine preko 6 komada, možete računati na dodatni popust!

 db
Ime: 195/60R15 GOODRIDE SW601 DOT09
Kategorija: Gume za putnička vozila
Proizvođač: Goodride
Godišnje doba: Zimske guma
Širina: 195
Visina: 60
Prečnik felne: 15
LI:
SI:
Potrošnja goriva:
Nivo buke:
Prianjanje na mokroj podlozi:

QR kod

Zimske gume

Zahvaljujući mnogobrojnim lamelama na površini gume, zimska guma bolje prianja na snegu, a zahvaljujući sastavu same gume, i u uslovima velike hladnoće ostaje elastična. Ove osobine takođe mogu prerasti u negativnu osobinu, ukoliko spoljna temperatura u dužem vremenskom periodu prelazi 7 stepeni.

Személygépkocsi gumi

195/60R15 GOODRIDE SW601 DOT09
Everywhere is our test track.

Welcome to the Goodride website. Select from the options above to learn more about our company, the Goodride products and access forums and information about tires. We’ve subdivided our tires into six, easy to navigate sub-classes. Follow the links to explore our impressive range of tires! Don’t forget to browse through our complete product guide by downloading the pdf or viewing it on-line through the digital reader.

Ocena proizvoda - Napišite mišljenje

Nemam mišljenje

Oznaka gume

Od 1. novembra 2012. na tržištu su dostupne gume, a posle 1.jula 2012. godine moraju posedovati EU nalepnicu za gume za navedene kriterijume kao što su otpor pri kotrljanju, prianjanje na mokroj podlozi, emisija buke. Uredba je obavezujuća na etiketi EU guma za sve članice Evropske unije. To vredi za sve gume putničkih automobila, lakih kamiona i kamiona. (Klase C1, C2 i C3). Cilj nalepnica za gume je kako bi se osigurale bolje informacije potrošačima EU, o sigurnosti i zaštiti životne sredine i svojstvima gume. Nalepnica na gumi će služiti potrošaču kao aktivna podrška pri odlučivanju. Nalepnica EU guma će biti slična onima koje su već u klasifikaciji električnih aparata kao što su hladnjaci i veš mašine.One su poznate, na primer, po boji kodova počevši s najboljima (zelena kategorija- A -) pa sve do najlošijeg svojstva (crvena kategorija -G- ) .